Επιλέξαμε κάποιες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε και σας απασχολούν από τη στιγμή που αποφασίσατε να μετακομίσετε. Θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε σε μερικές απ΄ αυτές.

 

1) Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση ;

Απ.: Οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την τιμή μιας μετακόμισης είναι τρεις: α) Ο όγκος των μεταφερόμενων αντικειμένων που έχει το κάθε σπίτι, γιατί σπίτι με σπίτι διαφέρει πολύ. β) Από τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε και τελικά θα επιλέξετε για να γίνει η μετακόμισή σας πιο εύκολη για εσάς και πιο ασφαλής και γ) από τη χιλιομετρική απόσταση,αυτό αφορά κυρίως για μετακομίσεις εκτός πόλης.

images(22)

2) Θα στείλετε κάποιον από το σπίτι να μας δώσει τιμή για τη μετακόμισή μας;

Απ.: Ναι, μπορούμε να έλθουμε από το σπίτι σας για μία δωρεάν εκτίμηση του κόστους της μετακόμισής σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση από την πλευρά σας.

 pws-na-paketarete

3) Αναλαμβάνετε να συσκευάσετε όλα τα αντικείμενα από το σπίτι μου;

Απ.: Ναι, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακομίσεων. Συσκευασία (αμπαλάζ) επίπλων – ηλεκτρικών. Συσκευασία μικροαντικειμένων (βιβλία, ρούχα, γυαλικά κ.λ.π.). Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα της αγοράς και πάντα καινούργια, μιας χρήσης, για λόγους υγιεινής και καθαριότητας.

images (3)

 

4) Αποσυνδέετε και συνδέετε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές;

Απ.: Ναι, αναλαμβάνουμε το ξεμοντάρισμα και το μοντάρισμα σε ντουλάπες, σύνθετα, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, επιπλοσυνθέσεις κ.λ.π. Επίσης αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας (κουζίνα, πλυντήριο), καθώς και των φωτιστικών σας.

 images(48)

5) Το αιρ-κοντίσιον το αποσυνδέετε;

Απ.: Ναι, μόνο το αποσυνδέουμε, δεν κάνουμε τη σύνδεσή του.

 Blue-Star-multi-inverter

6) Θα μου κοστίσει λιγότερο η μετακόμισή μου αν εγώ αναλάβω να συσκευάσω τα μικροαντικείμενά μου σε κιβώτια;

Απ.: Ναι, θα σας κοστίσει λιγότερο. Έχουμε διάφορα πακέτα προσφορών για τη μετακόμισή σας, ρωτήστε μας γι΄ αυτά.

 images(6)

7) Μπορείτε να μας προμηθεύσετε υλικά συσκευασίας;

Απ.: Ναι, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κούτες και ό,τι άλλα υλικά συσκευασίας θα χρειαστείτε, εάν θέλετε σας τα φέρνουμε και στο σπίτι σας. Επίσης μπορούμε να σας πληροφορήσουμε από πού τ΄ αγοράζουμε κι εμείς για να πάτε να τα πάρετε και μόνοι σας, πάντα στις καλύτερες τιμές.

 μετακομισεις-μεταφορες

8) Χρησιμοποιείτε σ΄ όλες τις μετακομίσεις ανυψωτικό μηχάνημα;

Απ.: Ναι, κάνουμε χρήση ανυψωτικού μηχανήματος σ΄ όλες τις μετακομίσεις που αναλαμβάνουμε, αρκεί αυτό να μας επιτρέπεται γιατί αντιμετωπίζουμε συχνά προβλήματα όπως: καλώδια Δ.Ε.Η., δένδρα ή το μπαλκόνι να κοιτάει από την πίσω πλευρά του δρόμου κ.λ.π.

 DSC00221

9) Έχουμε δικό μας φορτηγό και θα χρειαστούμε μόνον το ανυψωτικό σας. Το διαθέτετε μεμονωμένα;

Απ.: Ναι, μπορούμε να σας διαθέσουμε το ανυψωτικο μας για τη μετακόμισή σας. Επίσης τα ανυψωτικά μηχανήματα τα ενοικιάζουμε με την ώρα και τα διαθέτουμε και γι΄ άλλες εργασίες όπως: Μπάζα, κουφώματα, γυψοσανίδες και όπου αλλού μπορεί να είναι χρήσιμο όπως: Για επισκευή υδρορροών – λούκια ή για ν΄ αλλάξει κανείς τις λάμπες ή και ακόμα για το κλάδεμα των δένδρων.

 

10. Δεν χρειάζομαι εργάτες γιατί έχω δικούς μου ανθρώπους που θα με βοηθήσουν στην μετακόμισή μου, χρειάζομαι μόνο το φορτηγό σας. Το διαθέτετε;

Απ.: Ναι, σας το διαθέτουμε και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα με έμπειρο οδηγό – βοηθό.

 

 images(78)